Pin It

mareridt

Lise Andersen er uddannet psykolog og har i mere end 20 år haft med psykologisk behandling af børn at gøre. Bogen her, er gengivelse af et af de redskaber hun benytter i sit daglige arbejde med børnene.

Se mere om forfatteren her


Alle mennesker har mareridt, og naturligvis også børn. Mareridt er ubehagelige for alle, men især de mindre børn kan have svært ved at finde rundt i de uhyggelige tanker. Derfor kan enhver forældre nok genkalde sig, at de har haft besøg i soveværelset af et ulykkeligt barn, der gerne vil trøstes og hjælpes af med drømmene. Men, hvad siger man så til de små poder, hvordan hjælper man børnene med at komme de grimme drømme til livs?


Det kan du få svar på her. Her er både forklaringer i børnehøjde, humor til forældrene, og så er her super gode ideer til, hvordan mareridt kan ændres eller stoppes. Alt sammen krydret med herlige illustrationer, der med garanti vil vække smil hos barnet og kunne bruges ganske enkelt. Og så er der også mulighed for at barnet selv kan bruge sine kreative evner og gode fantasi, til måske at tegne sig ud af de grimme drømme.


Men, man skal vel ikke tegne om natten, når man sidder med et grædende barn og selv er faldefærdig af træthed – kan du passende spørge. Og nej, dog ikke. Men, hvis du sidder med dit barn/børn og bruger bogen som afsæt til at tale med barnet om svære ting, så vil jeg garantere for, at redskaberne er så lette og fængende, at de efter få gentagelser kan være til stor hjælp for børnene. En musthave, gør-det-selv børnebog, som afgjort bør forefindes i alle børnefamilier.

© Bognørden

 

Forfatter:Lise Andersen
Illustreret af Lise Andersen og Theresa Andersen
30 sider Trykværket
Anmeldereksemplar

Pin It