Pin It

 

Jeg kom til verden en junidag i 1969. 

Jeg er mor til to, en søn og en datter. Uddannet pædagog med kommunikation som speciale, og tre børnebøger i bagagen.
Kan jeg snige mig til at kombinere det, er læsning omgivet af mine hortensiaer i haven, min lille oase.

Jeg  blev tidligt introduceret til litteraturens mange glæder, idet min fantastiske mormor synes, at det var vigtigt, at jeg fik indblik i hendes kærlighed til bøger og det at læse. Jeg har derfor hele livet igennem fået bøger ligesom jeg læste allerede inden jeg begyndte i skole. Kommunikation, sprog og litteratur har fulgt mig livet igennem. Jeg har skrevet tre børnebøger i seminarietiden, men min passion ligger i at læse bøgerne - ikke skrive dem.

Jeg begyndte som anmelder på et dansk krimisite, etablerede siden bloggen Bognørden i 2014. Nu har vi så holdt flyttedag til denne nye form. Jeg stiler efter at mine anmeldelser skal være letlæselige, velbegrundede og, at mine holdninger til det læste skal uddybes på en saglig måde. Alle anmeldelser er naturligvis subjektive, men jeg giver mine læseoplevelser videre således, at du kan bruge mine anmeldeser som en form for rettesnor, hvad enten vi er enige eller uenige i bedømmelserne.

Du kan læse lidt mere her i artiklen: Politiken torsdag d. 10. december 2015
http://politiken.dk/magasinet/feature/premium/ECE2970273/boegernes-nye-slyngveninder/  
 
I dag har jeg faste anmelder-aftaler med en række forlag. 

Jeg får løbende henvendelser fra andre forfattere og forlag om både anmeldelser og hjælp med gennemlæsning og redigering. Jeg anmelder både børnebøger, ungdomsbøger, fagbøger, skønlitteratur, biografier, noveller og digtsamlinger - og spænder bredt indenfor genrene. Dog takker jeg som hovedregel nej til fantasy - det er ikke rigtig blevet en genre, jeg føler mig hjemme i.

Jeg donerer ofte bøger til en nonprofit organisation Læs for livet som giver børn og unge, der er anbragt udenfor hjemmet & KABS som er et behandlingscenter for misbrugere, en mulighed for at (gen)opleve litteraturens dejlige verden.

 

I 2016 blev jeg nomineret til Dansk Bog Blog Award.

2016
 
 
 
Ved brug af citater, lilla hjerter (ikke stjerner - ikke røde hjerter) og/eller gengivelse af hele, eller dele af anmeldelserne, skal tydelig kildeangivelse være til stede: www.bognorden.dk 

Ønsker du noget af ovenstående eller vil du være annoncør, så send en mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


© Bognørden / Stina
Pin It